Sebastiaan Bleekemolen beste rijder op Magny Cours

  • Sebastiaan Bleekemolen 9e in race 1, 15e in race 2
  • Samen met Renault Clio Cup Frankrijk
  • Veld van meer dan 30 auto’s

De vorige race op Spa Francorchamps was het Team Bleekemolen onverslaanbaar maar op het Circuit Nevers Magny Cours zijn het de rijders van de Clio Cup Frankrijk die hun thuisvoordeel weten om te zetten in winst. Op het voormalige Formule 1 circuit was het spannend met meer dan 30 rijders van de Renault Clio Cup Benelux en de Renault Clio Cup Frankrijk gezamenlijk aan de start. De broers Teddy en Jimmy Clairet (F) waren in zowel de trainingen als de races onverslaanbaar. In race 1 op zaterdag was Jimmy Clairet de winnaar en Teddy 2e. Sebastiaan Bleekemolen was met een 9e plaats de beste Beneluxrijder met Rene Steenmetz als 14e en Michael Bleekemolen 16e.

In race 2 op zondag ging de winst, na 2 safetycar situaties, wederom naar Jimmy Clairet. Sebastiaan Bleekemolen was met een 15e plaats de beste Beneluxrijder, Michael Bleekemolen 16e. Rene Steenmetz is uitgevallen na een aanrijding in de 7e ronde.

De volgende race van de Clio Cup Benelux is op 20 en 21 augustus op Circuit Park Zandvoort tijdens de ADAC GT Masters. Deze race is gezamenlijk met de Clio Cup Central Europe