Bleekemolen

Algemene Informatie

Teamnaam: Team Bleekemolen

Biografie:

Team Bleekemolen is het raceteam van Michael en Sebastiaan Bleekemolen en is tegenwoordig onderdeel van Bleekemolens Race Planet. Bleekemolens Race Planet is voortgekomen uit de liefde voor de autosportactiviteiten van Team Bleekemolen en is in 1993, toen Michael Bleekemolen de eerste indoor kartbaan van het vasteland van Europa opende, opgericht.

Be part of

Bleekemolens Race Planet is marktleider van Nederland op het gebied van ‘snel’ entertainment voor jong en oud. Naast de bekende indoor kartbanen in Amsterdam, Delft en Mijdrecht laat Bleekemolens Race Planet jaarlijks duizenden bezoekers actief kennis maken met de autosport. Zelf rijden als particulier of met een groep in één van de vele racewagens, waaronder Lamborghini’s Gallardo, Porsches 911, Ferrari’s, Astons Martins en formulewagens zijn slechts enkele van de vele spectaculaire mogelijkheden. Bleekemolens Race Planet vermaakt circa 450.000 gasten per jaar. Voor meer informatie over de producten van Bleekemolens Race Planet verwijzen wij naar de website www.raceplanet.nl.

Team Bleekemolen is midden jaren tachtig opgericht door Michael Bleekemolen. In de loop van de jaren is het team uitgegroeid tot een groot en gerenommeerd raceteam, dat tot ver over de grenzen bekend is. Vele sportieve successen heeft het team dan ook behaald. De successen zijn mede te danken aan de zeer kundige, ervaren en enthousiaste technische staf die het team in de loop van de jaren om zich heen heeft verzameld.

Naast de sportieve kant is het team zich midden jaren ’90 steeds meer gaan toeleggen op de relatiemarketing. De ervaring met groepsentertainment die was opgedaan op de indoor kartbanen en de groeiende populariteit van de autosport hebben geresulteerd dat het team als voorloper op het gebied van relatiemarketing gezien wordt. Al vele jaren worden gasten ontvangen in de hospitalityruimtes van het team op circuits in het binnen- en buitenland. Het bedrijven van relatiemarketing tijdens autosportevenementen is immens gestegen in populariteit de laatste jaren. Het ongedwongen karakter van het bezoeken van het circuit in combinatie met een goed ‘hapje en drankje’ heeft ervoor gezorgd dat autosport een nieuw platform is geworden voor relatiemarketing.

Team Bleekemolen heeft zich dan ook volledig toegelegd op het vermaken van de gasten van de sponsors tijdens de raceweekenden van de nationale en internationale autosportkalender. Team Bleekemolen kan tijdens de nationale races groepen ontvangen in de hospitalityruimte van 8 tot 800 personen per evenement, volledig afgestemd op de wensen van de eventuele sponsor.

Racen bij Team Bleekemolen

Team Bleekemolen hoort al jaren bij de top van de Nederlandse autosport. Aan de basis van dit enerverende raceteam ligt natuurlijk de autosportcarrière van Michael Bleekemolen. Hij racete in vele verschillende klassen, proefde zelfs even aan de Formule 1 en infecteerde uiteindelijk ook zijn twee zoons, Sebastiaan en Jeroen, met het racevirus. Samen brachten zij Team Bleekemolen tot wat het nu is; een raceteam waarbij vele coureurs zich hebben aangesloten en dat in verschillende klassen, zowel nationaal als internationaal, meestrijdt om de hoogste podiumplaats.

Team Bleekemolen komt graag in contact met een ieder die serieuze raceaspiraties heeft of met coureurs die al de nodige race-ervaring hebben maar op zoek zijn naar een nieuw team. Wij bieden hen volledige service en ondersteuning bij de uitoefening van hun autosportcarrière. Het principe voor de rijder is daarbij eenvoudig; aankomen, instappen en rijden! Dankzij de jarenlange ervaring van Team Bleekemolen kunnen wij u als geen ander uw raceauto prepareren en onderhouden. Beginnende coureurs worden door de heren Bleekemolen uitgebreid begeleid. Michael, Sebastiaan en Jeroen delen hun ervaringen graag met jong talent.

Wie aan autoracen denkt, denkt aan torenhoge budgetten. De Formule 1 bijvoorbeeld staat bekend om budgetten die vele miljoenen bedragen. Maar het kan ook anders. Zo zijn er genoeg voorbeelden van coureurs die, op basis van een heel beperkt budget, met heel veel plezier racen. Uiteindelijk is er voor iedere coureur en voor elk budget wel een bepaalde klasse waar in geracet kan worden. Wat uw budget ook is, door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om u een heldere en concurrerende offerte te bieden.

Coureurs hoeven niet perse over een eigen auto te beschikken. Het gebruik van een auto van Team Bleekemolen is absoluut mogelijk. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: info@bleekemolen.com

P.S. Team Bleekemolen is een commercieel raceteam. Dat houdt in dat u te allen tijde zelf zorg moet dragen voor financiering van uw race-activiteiten.

Social Media

Website: www.racen.nl

Facebook: www.facebook.com/raceplanetnl

Twitter: @raceplanet

Instagram: –

Youtube: www.youtube.com/user/RACENpuntNL